Activiteiten

Ledenweekenden

Dutch Mountains gaat drie keer per jaar op ledenweekend: een keer eind september, een keer in november en een keer met Hemelvaart of Pinksteren. Het ledenweekend in november is een gezelligheidsweekend zonder fiets, waar andere activiteiten centraal staan. Op de andere ledenweekenden staat fietsen natuurlijk centraal, maar daarnaast is er natuurlijk ook nog genoeg tijd voor gezelligheid. Voor ieder ledenweekend ontvang je als lid tijdig mail met details over hoe je je kan opgeven en waar we heen gaan.

DM Classic

Ook organiseren we ieder jaar in mei een toertocht, genaamd de “DM classic”. Hier komen niet alleen leden op af, maar ook leden van andere studentensportverenigingen, andere studentenwielerverenigingen, donateurs, sponsoren, vrienden en familie.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseert de activiteitencommissie iedere maand een activiteit. Er zijn vaste activiteiten, zoals het cycling dinner in oktober en het nieuwjaarsdiner in januari, maar ook wisselende activiteiten die niet ieder jaar terugkomen. Daarnaast doen we ook ieder jaar mee aan de befaamde BatavierenRace. Wordt bevriend met de Accie facebook om ook updates op facebook te krijgen over activiteiten, uiteraard krijg je ook mails met informatie over hoe je je op kan geven.

Borrels

Ongeveer elke maand is er een borrel met een aantal andere studentensportverenigingen in de Joie. Dit is natuurlijk ook een activiteit voor een flinke portie gezelligheid! Daarnaast worden er door het jaar heen door SCOREN en de MUSST ook nog een heleboel feesten georganiseerd waar je als lid heen kan gaan.

AAP

De activiteit van leden wordt bijgehouden in de AAP (attendance at parties). Als je aanwezig bent bij een DM-activiteit, borrels, borrels na officiële trainingen of activiteiten, SCOREN activiteiten, SCOREN pubquiz (winnen levert een bonuspunt op), INKOM (1 per dag, sportdag is extra punt) en het novemberledenweekend (1 per dag).
Verder regels luiden dat bij braken men de aanspraak op een AAP punt verliest, aangezien we overmatig alcoholgebruik niet goedkeuren. Daarnaast dient men minimaal 30 minuten of 2 drankjes aanwezig te zijn.

De winnaar krijgt op de wissel-ALV de nu al beruchte DM aap. Treedt in de voetsporen van deze illustere voorgangers:

Jaar

2013/2014       Maarten “Cola” De Ruijter
2014/2015       Maarten “Gevallen Dictator” De Ruijter
2015/2016       Dennis “Ja maar” Cremers

Andere gezelligheid

Naast al deze gezelligheid spreken leden van DM ook geregeld samen af om samen te eten, te terrassen, uit te gaan in Maastricht of iets anders gezelligs te doen. Er worden zelfs vakanties samen georganiseerd, dus genoeg gezelligheid te beleven bij DM!