Finale Clubcompetitie

Afgelopen woensdag vond de finale van de clubcompetitie plaats! Het algemeen klassement kon nog steeds veranderen aangezien er in deze finale dubbele punten gewonnen konden worden.

De finale vond plaats op de wielerbaan in Geleen, waar we begonnen met een tijdrit van een rondje die Frank wist te winnen in een tijd van 37.44 seconden. Het volgende onderdeel was een afvalkoers, die Thom op zijn naam wist te schrijven. Dit leek hem uit te dagen, want Thom won met gemak ook het derde en vierde onderdeel: de sprint en de normale koers.

De grote winnaar van het evenement was duidelijk Thom, gevolgd door Frank op de tweede plek en Ivo op de derde plek. Ivo heeft ons allen laten zien dat hij een waardige wedstrijdcommissaris van Dutch Mountains is.

De race bij de vrouwen was minder spannend. Lotte was de enige vrouwelijke fietser die aanwezig was bij de race. Ze sloot aan bij de mannen en was toch nog een sterke tegenstander.

Uiteindelijk is het algemeen klassement niet veranderd. Hierbij feliciteren wij de clubkampioenen van Dutch Mountains 2016-2017: Lars Quaedvlieg en Lotte Jansen.

Geef een antwoord