Tweemaal Nederlands Studenten Kampioen voor DM!

Het Nederlands Studenten Kampioenschap in Amsterdam, georganiseerd door SKITS Amsterdam, was een groot succes voor Dutch Mountains. Zowel bij de niet-licentie dames, waar Lieske Coumans met een lange sprint naar de overwinning reed, als bij de niet-licentie heren, waar Thom Severijn in zijn allereerste koers na een indrukwekkende solo juichend over de finish kwam, konden we de bloemen mee naar huis nemen. Ook in de andere categorieën werd fel gestreden, maar daar stond helaas geen DM-er meer op het podium. Lars Quaedvlieg mocht na afloop nog wel op het podium vanwege zijn tweede plek in de eindstand van het SWN Studentencup klassement.

Met dank aan Mengelers Groep Landgraaf voor de service aan onze ploegauto afgelopen week konden we weer op Polly vertrouwen om op tijd in Amsterdam aan te komen 🙂

Geef een reactie