GNSK

Afgelopen weekend vond het GNSK plaats in Wageningen. DutchMountains heeft daarbij team Maastricht vertegenwoordigd in de wieleronderdelen. Door een ongelukje was het vrouwenteam helaas verhinderd om deel te nemen aan alle onderdelen. Desalniettemin reed Renate op zondag een knap criterium over de Wageningse muur.
Op zaterdag was er voor de heren een ploegentijdrit waar Thom en Ivo de draaiende motor waren. Bij de sprintcup erna hadden ze daarom dikke benen en kwamen onze heren niet verder dan de voorrondes.
Naast het criterium op zondag stond er ook een individuele tijdrit op het programma. Hierin reden Thom, Jannes en Ivo strakke tijden maar helaas niet genoeg voor de korte ereplaatsen. 

In het criterium echter was er veel hoop gevestigd op Ivo. Nadat het parcours met het Spaans vlak van de Wageningse muur zijn tol had geëist bij Thom en Jannes moest Ivo alle meubelen redden. Hij wist op het laatste nog weg te rijden met een groepje van 4 en het lukte hem uiteindelijk om naar een mooie 2e plek te sprinten!
Het was een gezellig maar ook sportief weekend waar we ons goed hebben vermaakt!
Credits gaan naar Wim van der Zwaluw voor de fotografie!

 

Geef een reactie