November ledenweekend

Afgelopen weekend (16-18 november) gingen leden van Dutch Mountains weer eens een weekendje gezellig weg. Na het geslaagde oktoberweekend in Malmedy stond dit keer geen fietsen op het programma,maar gezelligheid en andere activiteiten, waaronder een dropping. Oud-leden kwamen van heinde en verre om gezellig mee te gaan. Op vrijdagavond gingen de leden op pad naar Moelingen, naar de befaamde Koestal. Hier werd genoten van een hapje en een drankje tezamen met het spelen van een aantal spelletjes. Op de zaterdag werd eerst lekker uitgeslapen, zodat iedereen fris aan de middagactiviteit kon beginnen. Toen de dag langzaamaan zijn einde zag naderen werd het tijd voor de dropping waar al jaren naar werd uitgekeken. Helaas was het wel wat frisjes buiten, dus flinke winterkleding aan en gaan met die banaan. Er waren twee groepen, een werd boven op de Plank gedropt, de andere in de buurt van Dalhem. Na flink te hebben gezwoegd, of een lift hebbende gekregen kwam iedereen weer lekker aan bij de Koestal, werd er nog wat gedronken en gespeeld en daarna lekker geslapen. Op zondag stond de zwaarste taak van het weekend voor de boeg, het schoonmaken, dit werd echter best goed gedaan en toen kon iedereen dan ook weer lekker op de stadsfiets terug naar Maastricht, want er stond weer een week studeren voor de boeg. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het weekend en graag tot de volgende keer!

Geef een antwoord