Nieuwjaarsdiner 2019 bij Haselderhof

Het was een witte donderdag waarop een grote groep Dm’ers op weg ging naar Valkenburg. Ze waren allen op en top gekleed, want er kwam een diner aan. De sfeer was zoals vanouds goed en de knorrende magen verlangden al naar het eten wat bereid geworden is door onze sponsor Haselderhof, nog hartelijk bedankt voor alles. We arriveerden mooi op tijd op de bestemming onder aan de Cauberg en de gezellige avond was begonnen. Er werd gelachen, genoten, foto’s gemaakt en ook nog door Thijs een speech gegeven. Dit alles onder het genot van geweldig eten en een goede groep. ’s Avonds sneeuwde het echt flink, dus Limburg zag er op de terugweg zeer schoon uit. Eenmaal terug in Maastricht ging een aantal leden nog tot de vroege uurtjes door en de rest ging lekker slapen, verzadigd na het lekkere eten wat binnen was gekomen.

Ook nu weer bedankt aan alle sponsoren voor een schoon 2018 en hopelijk een nog beter 2019!

 

Geef een reactie