Ledenweekend Vogezen

Afgelopen Hemelvaart is DM weer met een grote groep enthousiastelingen afgedaald naar de Vogezen. Zoals gehoopt was het weer goed te doen; de eerste dagen wat fris en de laatste dagen warm. Er werd echter ook nog gefietst. Ondanks dat de monsterritten uitbleven heeft iedereen toch genoeg afgezien om ’s avonds lekker een verfrissend drankje te drinken en daarna te voetballen! En talent was er! Niet bij velen, maar een aantal kon toch wel zeker met de Oranje leeuwinnen mee. Wat ook mooi meegenomen was, was dat er geen verschrikkelijke valpartijen waren. Al kwam Joris een keer goed weg tijdens het mountainbiken. Ook Paul heeft op de mountainbike gezeten, dan wel voor maar 4 kilometer, maar dit laat toch zien dat ook op andere vlakken de risico’s niet gemijd werden, vraag dat ook maar aan Yoram, die een rijker man werd van het weekend.

Natuurlijk willen we ook hartelijk al onze sponsoren bedanken en Luc met zijn accie die het weekend mogelijk hebben weten te maken!

Tot volgend jaar!

Geef een antwoord