Welkom

De leden van de Maastrichtse Studenten Mountainbike- en Wielervereniging Dutch Mountains gaan voor sport en gezelligheid! Wielrennen en Mountainbike kan bij ons op ieder niveau, van beginner die nog nooit op een racefiets of mountainbike heeft gezeten tot ervaren wedstrijdrenners met licentie. Naast sport is er ook genoeg tijd voor gezelligheid, zo hebben we maandelijkse activiteiten, drie ledenweekenden per jaar en meer dan genoeg gezelligheid tussendoor!
Dutch mountains - studenten mountainbiken en wielrennen in limburg

INKOM 2017

Altijd al eens interesse gehad om te gaan wielrennen of mountainbiken? Dat kan bij de Maastrichtse Mountainbike en Wielervereniging Dutch Mountains! Van beginner tot wedstrijdrenner en van soigné tot bierbuikje. Ook tijdens de INKOM zullen we volop aanwezig zijn, je kunt ons vinden bij:
Dinsdag 22 augustus – Festival (MUSST/SCOREN stand)
Woensdag 23 augustus – Activity of Choice: open training. We hebben leenfietsen en helmen beschikbaar!
Donderdag 24 augustus – Sportsevent (eigen stand)
Vrijdag 25 augustus – Dinner of Choice: Cycling dinner
Interesse om deel te nemen aan een open training of activiteit? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar [email protected] of stuur een berichtje naar onze facebook pagina

Arvan Villards

Afgelopen week hebben Martien, Ymke, Conrad, Dennis, Yoram en Lars deelgenomen aan de driedaagse cyclo “Arvan Villards” in de Franse Alpen. Met o.a. de beklimmingen van de Madeleine, Galibier en de Glandon was het een zware beproeving. Na drie dagen finishte Lars net buiten het podium op een nette 4e plek, Yoram en Dennis werden respectievelijk 21e en 29e.