Welkom

De leden van de Maastrichtse Studenten Mountainbike- en Wielervereniging Dutch Mountains gaan voor sport en gezelligheid! Wielrennen en Mountainbike kan bij ons op ieder niveau, van beginner die nog nooit op een racefiets of mountainbike heeft gezeten tot ervaren wedstrijdrenners met licentie. Naast sport is er ook genoeg tijd voor gezelligheid, zo hebben we maandelijkse activiteiten, drie ledenweekenden per jaar en meer dan genoeg gezelligheid tussendoor!
Dutch mountains - studenten mountainbiken en wielrennen in limburg

Trainingsweek Spanje

Afgelopen zaterdag is een groep leden van de Eindhovense studentenwielrenvereniging Squadra en Dutch Mountains teruggekeerd na een mooie trainingsweek in het zuiden van Spanje.

De nodige kilometers werden afgelegd in de bergen van Andalusië om in vorm te raken voor aankomend seizoen. Natuurlijk was er ook genoeg tijd om te ontspannen in de zon, om lekkere tapas te eten en om de temperatuur van de zee te testen. Het was een week met veel fietsen en gezelligheid, we kijken al uit naar volgend jaar!

 

Nieuwjaarsdiner

Op donderdag 18 januari verzamelde een grote groep DM’ers in De Haselderhof in Valkenburg voor het jaarlijkse nieuwjaarsdiner. De mannen hadden hun beste pak aan en de dames hun mooiste jurk zodat we ‘fancy’ konden genieten van een heerlijk drie gangen menu met een lekker glas wijn er bij. We willen onze sponsor De Haselderhof graag bedanken voor de mooie avond!

DM Serious Fietstocht

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de DM Serious Fietstocht. Dit jaar stond het glazen huis van Serious Request in Apeldoorn en maakten 14 dappere DM’ers de tocht naar het voor ons toch wel verre noorden. Om kwart voor 8 ’s ochtends werd er voor UMsports verzameld en kort daarna werd er vertrokken. Achter de fietsers reden Merel en Maud mee in Polly. De twee dames hadden genoeg te doen doordat ze optraden als mecaniciens en verzorgers. Daarnaast moesten ze ook nog het thuisfront up-to-date houden.

Ondanks de vele lekke banden (negen in totaal) zat het tempo er goed in en verliep de tocht voorspoedig. Na dik 140 km was het tijd voor een welverdiende lunch bij de familie Van Adrichem in Nijmegen. Nadat de buikjes weer goed gevuld waren werd er weer op de fiets gestapt voor het laatste deel. Uiteindelijk werd Apeldoorn om 6 uur ’s avonds, na ruim 190 km gefietst te hebben, bereikt.

DM haalde met deze fietstocht een mooi bedrag op van €1145,- voor het Rode Kruis! We willen dan ook iedereen bedanken voor hun bijdrage!