Welkom

De leden van de Maastrichtse Studenten Mountainbike- en Wielervereniging Dutch Mountains gaan voor sport en gezelligheid! Wielrennen en Mountainbike kan bij ons op ieder niveau, van beginner die nog nooit op een racefiets of mountainbike heeft gezeten tot ervaren wedstrijdrenners met licentie. Naast sport is er ook genoeg tijd voor gezelligheid, zo hebben we maandelijkse activiteiten, drie ledenweekenden per jaar en meer dan genoeg gezelligheid tussendoor!
Dutch mountains - studenten mountainbiken en wielrennen in limburg

NSK veldrijden

Op zondag 29 januari reisden Ella, Tom en Lars naar Tilburg af om deel te nemen aan het NSK veldrijden. Ella, die haar debuut maakte namens DM, reed bij de dames in haar eerste veldritwedstrijd naar een 6e plek. Tom, die ook zijn eerste veldritwedstrijd reed,  eindigde op een 11e plek bij de heren zonder licentie. Het hoogtepunt van de middag kwam van Lars die bij de heren met licentie reed en na een spannende race als 3e over de finish kwam!

Nieuwjaarsdiner

Op donderdag 19 januari vond weer het jaarlijkse Nieuwjaarsdiner plaats in De Haselderhof. Op perron 6 begon de gezelligheid al snel met felicitaties voor de twee jarigen (Lars en Evelien). Bij aankomst werden we met een glaasje prosecco verwelkomd.

De chique geklede DM’ers namen al snel plaats aan de mooi opgemaakte tafels. Na een muzikale opening, een inspirerende speech van Lars en een bedankje voor Barbara die ons helaas weer heeft verlaten, werd een heerlijk voorgerecht geserveerd. Ook het hoofdgerecht smaakte voortreffelijk en het bier en de wijn vloeide rijkelijk. Het dessert maakte het menu helemaal af.

Na nog snel een groepsfoto te hebben gemaakt om deze gezellige avond voor altijd vast te leggen, werd er nog een dansje gewaagd in een kroeg in Valkenburg. Al met al hebben we een topavond gehad, met dank aan De Haselderhof. Wij kijken alvast uit naar volgend jaar!

Serious Fietstocht

Vrijdag 23 december is een afvaardiging van de leden naar Breda gefietst om de cheque met het geld dat op is gehaald met de fietstocht te overhandigen aan de DJ’s in het Glazen Huis. Het bestuur en de Serious Fietstocht-commissie wil iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan het laten slagen van deze geweldige actie! Samen hebben wij een bedrag van 1590 (!) euro opgehaald!