Activiteiten

Naast het fietsen, moet er natuurlijk ook tijd zijn voor gezelligheid, zodat we elkaar zonder helm en fietskleren beter kunnen leren kennen! Daarom organiseert onze activiteitencommissie minimaal een keer per maand een leuke activiteit en heeft DM verschillende jaarlijkse tradities. Hieronder kan je een aantal voorbeelden lezen:

Ledenweekend:

Dutch Mountains gaat een aantal keer per jaar op ledenweekend: een keer in oktober of november en een keer met Hemelvaart of Pinksteren. Het ledenweekend in oktober of november is een weeekend waarin we de Ardennen opzoeken voor een mooi fietsweekend. In het voorjaar zoeken we het zonnetje op in de Vogezen of het Zwarte Woud. Daarnaast is er natuurlijk ook nog genoeg tijd voor gezelligheid. Voor ieder ledenweekend ontvang je als lid tijdig mail met details over hoe je je kan opgeven en waar we heen gaan.

MUSST gala:

Elke december kunnen de leden van Dutch Mountains elkaar bewonderen als ze er op hun best uit zien op het MUSST gala! Dit is een gala voor alle studenten sport verenigingen op een mooie locatie in Maastricht. Het belooft altijd een mooie en (voor de verandering) chique avond te worden!

Nieuwjaarsdiner:

Om op het nieuw jaar te proosten komen we elke januari bijeen voor een nieuwjaarsdiner! Op ons best gekleed genieten we van een heerlijk driegangen menu, waar we een gezellige avond met elkaar hebben.

Spanjereis:

Een voordeel van studeren in Maastricht is dat we carnavalsvakantie hebben! Om deze week extra goed te benutten gaan we jaarlijks op fietsvakantie naar Spanje. Dit belooft altijd een mooie, gezellige en vaak zonnige week te worden!

Overige activiteiten:

Tot slot organiseert de activiteitencommissie elke maand een gezelligheidsactiviteit. Denk hierbij aan een bierproeverij, samen sinterklaas vieren, of lasergamen in Valkenburg. Ook drinken we na de trainingen regelmatig samen nog een drankje als gezellige afsluiter.