Activiteiten

Naast het fietsen, moet er natuurlijk ook tijd zijn voor gezelligheid zodat we elkaar zonder helm en fietskleren beter kunnen leren kennen! Daarom organiseert onze activiteitencommissie minimaal een keer per maand een leuke activiteit, en heeft DM jaarlijkse tradities. Hieronder kan je een aantal voorbeelden lezen:

Ledenweekend:

Dutch Mountains gaat drie keer per jaar op ledenweekend: een keer in november en een keer met Hemelvaart of Pinksteren. Het ledenweekend in november is een gezelligheidsweekend zonder fiets, waar andere activiteiten centraal staan. Op de andere ledenweekenden staat fietsen natuurlijk centraal, op het weekend in september zoeken we de Ardennen op, en in het voorjaar zoeken we het zonnetje op in de Vogezen of het Zwarte Woud. Daarnaast is er natuurlijk ook nog genoeg tijd voor gezelligheid. Voor ieder ledenweekend ontvang je als lid tijdig mail met details over hoe je je kan opgeven en waar we heen gaan.

MUSST gala:

Elke december kunnen de leden van Dutch Mountains elkaar bewonderen als ze er op hun best uit zien op het MUSST gala! Dit is een gala voor alle studenten sport verenigingen op een mooie locatie in Maastricht, en belooft altijd een mooie en (voor de verandering) chique avond te worden!

Nieuwjaarsdiner:

Om op het nieuw jaar te proosten komen we elke januari bijeen voor een nieuwjaarsdiner! Op ons best gekleed kunnen we genieten van een heerlijk drie gangen menu bij onze sponsor het Haselderhof in Valkenburg, waar vakantieverhalen uitgewisseld worden onder her genot van een glaasje wijn.

Reis Spanje

Een voordeel van studeren in Maastricht is dat we carnavalsvakantie hebben! Om deze week extra goed te benutten gaan we jaarlijks op fietsvakantie naar Spanje met Squadra, de studentenfietsvereniging uit Eindhoven. Dit belooft altijd een mooie, gezellige en vaak zonnige week te worden!

INKOM

Elke augustus probeert Dutch Mountains nieuwe studenten enthousiast te maken voor wielrennen op de INKOM: de introductieweek in Maastricht. Naast het promoten van DM, organiseren we activiteiten voor geïnteresseerde leden en is dit een week waar bijna alle leden van Dutch Mountains samen komen om de laatste week van de zomervakantie met elkaar door te brengen, wat een hoop gezelligheid oplevert!

Overige activiteiten

Daarnaast, organiseert de activiteitencommissie elke maand een gezelligheidsactiviteit. Zo hebben we bijvoorbeeld vorig jaar een bierproeverij gehad, hebben we samen sinterklaas gevierd en gingen we laser gamen in Valkenburg. Verder hebben we elke maand en borrel, en drinken we na de trainingen samen nog een drankje.