Trainingen

Wielrennen 

Er zijn iedere week 2 officiële DM trainingen, die allen onder leiding staan van een trainer van UM Sports of iemand van het bestuur. De trainingen zijn op dinsdagavonden en donderdagmiddag. De verzamelplek voor iedere training is de ingang van UM Sports.

Dinsdagavond:

Op dinsdag vertrekken we op dinsdagmiddag om 17:00 voor een rit van 50 tot 80 kilometer onder leiding van het bestuur. In november zullen we het wielrennen omruilen voor een uurtje spinnen bij UM Sports.

Donderdagmiddag:

Op donderdag is er om 14:00 eerst een wedstrijdtraining. hierbij zal het gemiddelde tempo 2 uur hoog liggen. Vervolgens is er om 16:00 uur is een reguliere DM training vergelijkbaar met die op dinsdag. Beide ritten duren twee uur en staan onder leiding van een trainer van UM Sports. In de winter zal de wedstrijdgroep om 12:00 starten. De reguliere training zal om 14:00 beginnen.

Mountainbike

Voor de mountainbikers zijn er twee officiële trainingen per maand. Deze worden in de groepsapp van Dutch Mountains gecommuniceerd. Deze zijn onder leiding van iemand van de mountainbike commissaris (Cédric). Mocht hier meer animo voor zijn kan er altijd gekeken worden voor extra trainingsmogelijkheden.