Trainingen

Wielrennen 

Er zijn iedere week 2 officiële DM trainingen, die allen onder leiding staan van een trainer van UM Sport of iemand van het bestuur. De trainingen zijn op dinsdagavonden en donderdagmiddag. De verzamelplek voor iedere training is de ingang van UM SPORT.

Dinsdagavond:

In de zomer vertrekken we op dinsdagavond om 18:00 voor een rit van 50 tot 80 kilometer (afhankelijk van hoe laat het donker wordt en het weer) onder leiding van het bestuur. Nadat de wintertijd is ingegaan zullen we een uur eerder beginnen met de training. Uiteindelijk ruilen we in November het wielrennen om voor spinnen in UM SPORT, waar we een uurtje flink ons best mogen doen.

Donderdagmiddag:

Donderdag is er om 14:00 eerst een wedstrijdtraining voor de meer ervaren wielrenners. Dit houdt in dat er twee uur lang op een hoog tempo gefietst wordt. Om 16:00 uur is de reguliere DM training die toegankelijk is voor alle leden. Beide ritten duren twee uur en staan onder leiding van een trainer van UM SPORT. In de winter zal de wedstrijdgroep om 12:30 starten. De reguliere training zal om 14:30 beginnen.

Mountainbike

Voor de mountainbikers zijn er twee officiële trainingen per maand, meestal op zondag: deze worden in de groepsapp van Dutch Mountains gecommuniceerd. Deze zijn onder leiding van iemand van het bestuur. Mocht hier meer animo voor zijn kan er altijd gekeken worden voor een extra trainingsmogelijkheid.