Lid worden

Interesse?


Mocht je geïnteresseerd zijn om lid te worden van Dutch Mountains, dan kun je natuurlijk altijd een keer komen meetrainen. Een geldig UM Sport lidmaatschap of een Try Five abonnement is verplicht; zie tweede alinea van “Lidmaatschap” hieronder. Meer informatie over hoe het is om lid te zijn bij DM, kun je vinden via de volgende link: https://studiegids.nl/studentensportverenigingen/msmwv-dutch-mountains-in-maastricht/

De huidige trainingstijden zijn aan de rechterkant te zien. Stuur gewoon een mailtje naar dm.maastricht@gmail.com met de vraag of je een keer mee kan trainen. Ook als je zelf nog geen racefiets of mountainbike hebt kun je er een van ons lenen, ook een helm (verplicht!) kun je bij ons lenen mocht je deze zelf nog niet hebben. Mocht je materiaal willen lenen, vul dan even dit formulier in (alleen voor leden) en stuur een bericht naar dm.maastricht@gmail.com

Lidmaatschap

Je kunt lid worden van Dutch Mountains door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar dm.maastricht@gmail.com. Je kunt het formulier ook uitprinten en op een DM activiteit of training aan een bestuurslid geven.

In verband met subsidies accepteren we alleen leden die in bezit zijn van een geldig UM SPORTS lidmaatschap “Sports” of “All-in-one”. Dit lidmaatschap kan ook aangevraagd worden voor studenten van een andere instelling voor hoger onderwijs of studenten die tijdelijk in Maastricht verblijven in verband met een stage of uitwisseling. Ook kun je maar maximaal twee jaar na afstuderen lid blijven van DM. Niet-studenten kunnen tegen een verhoogd tarief ook een UM SPORTS lidmaatschap aanschaffen. Met het Try Five abonnement mag men gedurende de daarvoor gespecificeerde weken een gelimiteerd aantal keer meetrainen met DM. Voor meer informatie over de aanschaf van een UM Sport lidmaatschap, klik hier. Verder is het mogelijk om eenmalig een dagkaart van UM SPORTS aan te schaffen, hiermee mag je meedoen aan een van onze trainingen.

Contributie

Lidmaatschap van DM kost €30,- per jaar. Voor dat bedrag kun je deelnemen aan alle door DM georganiseerde activiteiten en trainingen. Bovendien ontvang je vier keer per jaar het clubblad “Dutch Magazine” en kun je kleding aanschaffen.

DM classics

Mocht je niet meer studeren, maar wil je de vereniging wel financieel ondersteunen, dan kun je DM classic worden. Als DM classic draag je €30,- per jaar bij aan DM, maar je hoeft geen UM sport lidmaatschap te kopen. Daarnaast kun je ook nog kleding kopen tegen een meerprijs. Tevens kunnen DM-classics deelnemen aan de dinsdagtraining, activiteiten en ledenweekenden, hierbij hebben reguliere leden wel voorrang in de inschrijvingen.

Lidmaatschap opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap, tevens intrekking van de machtiging tot het innen van contributie, dient schriftelijk te geschieden en treedt pas het daaropvolgende academische jaar in werking. Een opzegging voor het volgende academisch jaar dient dus uiterlijk 31 augustus te worden ingediend. Mocht je je daarna nog afmelden, dan blijf je lid tot 1 september het jaar erna. In het geval dat je geen sportkaart koopt, word je automatisch donateur. Ook het donateurschap dient schriftelijk uiterlijk 31 augustus opgezegd te worden.