November Ledenweekend

Halverwege november kwam er een einde aan het heerlijke warme fietsweer. Hoog tijd voor een ledenweekend van Dutch Mountains dus! Op vrijdagmiddag kwamen een groep DM leden bijeen voor het gebouw van UM-Sports om samen door de kou naar de herberg te fietsen – “De Koestal”, in St. Pieters-Voeren, net over de grens. De eerste nacht werd er gezellig gedanst en gefeest tot diep in de nacht; de dag erna werd er pas in de middag ontbeten.
Toen alle leden bijgekomen waren van de wilde avond ervoor, vertrokken we naar Mosaqua, een tropisch zwembad in Gulpen. Na gillend de glijbanen af te zijn gegaan werd er al flink gebabbeld in de bubbelbaden over wat er die avond zou plaatsvinden: de cantus.
Na het douchen reden de leden terug naar de Koestal voor het avondeten; heerlijke hamburgers bereid door Ronald samen met friet van Willem. Hierna begon de cantus; Io Vivat! Het praesidium, bestaande uit Barry en Titi, zorgde voor een onvergetelijke avond met veel gelach, gezang en gezelligheid. Na de cantus werd er weer enthousiast gedanst als de nacht ervoor, dit keer werden er kreten geslaakt als “In de hond!”, “Kurk!”, “Adje bestuur!”, en nog meer.
Na wederom een korte nacht werd er schoongemaakt en ontbeten alvorens we aanvingen terug te fietsen naar Maastricht.

Over Paul Disbeschl

Hoi, ik ben Paul. Ik hou van fietsen en rennen, en ik studeer de Master “Data Science for Decision Making” bij DKE in Maastricht.

Geef een antwoord