Hervatting donderdagtrainingen

Goed nieuws! Na uitvoerig overleg is ook ons protocol voor het hervatten van de trainingen goedgekeurd! Gezien de huidige corona-reglementen hebben wij als bestuur samen met UM Sports besloten om vooralsnog alleen de donderdagtrainingen te hervatten in de vorm van techniektrainingen, onder leiding van onze trainer Edo. Het zal gaan om bijvoorbeeld bochtentraining of intervaltrainingen, waarbij gemakkelijk de 1,5 meter regel in acht kan worden genomen.

Dit betekent dat vanaf donderdag 4 juni de donderdagtrainingen van 12:30 en 14:30 weer mogen beginnen met een maximaal aantal deelnemers van 9 leden (inclusief trainer 10). Om deel te nemen aan de training is het belangrijk dat je het protocol volledig hebt gelezen en je aan alle regels houdt. Vanwege het maximaal aantal deelnemers is het belangrijk dat je je vooraf inschrijft.

Mocht je nog geen lid zijn en graag een keertje mee willen trainen? Stuur ons dan een berichtje!

Geef een antwoord